VALMENTAJA

Valmentajana autan asiakasta tekemään oivalluksia omasta elämästään. Elämäntaitovalmennusta, life coachausta, voi hyödyntää kaikenlaisissa elämän solmukohdissa.

Koulutukseltani olen LCF Life Coach®. Täydennän parhaillaan opintojani master-tason koulutuksessa.

Teen sekä yksilövalmennuksia, joissa asiakas määrittelee käsiteltävät aiheet, että ryhmävalmennuksia erilaisten teemojen ympärillä. Intohimojani ovat kierrätysvalmennus sekä erityislasten perheiden valmentaminen.
Voisiko arki olla astetta antoisampaa?

Valmennus perustuu oivaltamiseen

Ajatellaanpa näin: jos jalkasi on kipeä, hakeudut kenties lääkäriin. Jos taas haluat treenata jalkojasi lihaksikkaammiksi tai jaksavammiksi, saat avun urheiluvalmentajalta tai personal trainerilta. Jos mielesi on kipeä, hakeudut mahdollisesti psykologin tai terapeutin vastaanotolle. Mutta jos haluat treenata mieltäsi, life coach eli elämäntaidon valmentaja tarjoaa palveluita, jotka auttavat ja tukevat sinua erilaisissa elämän muutoskohdissa.

Valmennusta voi hyödyntää tukena ajanhallinnan kehittämisessä ja kiireen kesyttämisessä; erilaisissa elämänmuutoksissa; asumiseen, uraan, parisuhteeseen tai perheasioihin liittyvissä kysymyksissä; energian ja mielenrauhan lisäämisessä – missä tahansa asiassa.


Olen auttanut valmentajana maahanmuuttajaa asettumaan Suomeen, kiireisiä bisnesihmisiä hallitsemaan omaa kalenteriaan, alanvaihtajia, erityislasten kuormittuneita vanhempia, taiteilijoita ja ihmisiä, jotka ovat olleet hukkumaisillaan kodin tai kuolinpesän tavarakaaokseen. On kyse yksilö- tai ryhmävalmennuksesta, jokaisen valmennustapaamisen jälkeen uskon entistä vahvemmin siihen, että valmentaa voi missä asiassa tahansa.

Valmennuksen jälkeen

 • "

  ”Tiiu on erittäin ammattitaitoinen ja empaattinen valmentaja. Hän ottaa valmennettavansa yksilöllisesti huomioon, on valmis reagoimaan nopeasti muuttuviin tilanteisiin ja muuttamaan suunnitelmia valmennettavan tarpeiden mukaan, ja käyttää monipuolisia valmennusmetodeja.”

 • "

  ”Elämäni on ollut kaaoksessa, ja tarvitsin tukea sen selvittämisessä. Valmennus auttoi kuten toivoin. Se selkeytti tavoitteeni ja sain rohkeutta alkaa toteuttaa asioita.”

 • "

  ”Huomasin muutaman päivän viiveellä kierrätysvalmennuksessa tekemieni oivallusten vaikuttavan muuhunkin toimintaani kuin vain valmennuksessa käsiteltyyn aihepiiriin.”

 • "

  ”Tiiu is a wonderful coach with good English language skills.”

 • LinkedIn - Grey Circle
 • Grey Instagram Icon